tirsdag 16. februar 2010

Ein valdtektsmann vedkjennar

-Det er vanskelig å se forskjell på ei kvinne som får ein heftig orgasme og ei kvinne som har det ubekriveleg vondt. At smerte og nyting kan vere så nært beslekta i menneskelege uttrykk gjer det vanskeleg for oss valdtektsmenn å vite kor godt me gjer jobben vår, seier «Kent-Barry» (46) som er ein erfaren og berykta mann innanfor yrket.

«Kent-Barry» har drevve på med valdtekt sia tenåra, og han har ikkje tenkt å slutte med det fyste. Valdtekt er til dags dato ein godt betala jobb, men passar dessverre berre til eit fåtall menneske. -Du må ha eit sinn av stål, null samvit og god ereksjonsevne, seier han stolt og kan henvise til årelong erfaring. Han har derimot monge gong måtte ha avslutta ein utandørs vintersvaldtekt grunna hans penis' biologiske reaksjon på kulda, men det finnast alltid lausningar: VV(valdtekts-viagra) er eit populært medikament i miljøet og gjer brukaren ein meir «aggressiv ereksjon», om ein vil.

-Som valdtektsmann er eg jo ikkje interressert i å gje kvinnre nytelse, det ligg jo i namnet, seier 46-åringen, og vil oppfordre kvinner som vert valdteken til å avgje klarare smertesignalar som ikkje kan forvekslast med nyting. -Om dei liker hard sex så kan dei vel berre melde seg inn i ein S&M-klubb! Vi vil ha dei skrikande, lidande og skjøre kvinnene som vert traumatisert i ettertid, er det siste vettuge eg får frå «Kent-Barry» før han tenner sigaretten sin (innandørs) og bemerkar skumringa som snart kryp over byen. -Mi tid til å skinne, er det ikkje det dei pleier å seie?

«Kent-Barry» er ein staut kar, med svart, fett hår og skinnjakke. Han er 1,86 meter høg, sløve augo og er ofte sett røykande. Nabolagets gjennomsnittlege valdtektsmann altså.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kjør debatt: